Valóban hatékony a közösségi média az ügyfélszolgálat terén?

Napjainkban a közösségi média óriási szerepet játszik az ügyfélkapcsolatok terén. De vajon valóban képes lehet hatékonyan segíteni az ügyfélszolgálatok munkáját?

Elolvasom

Ügyfélelvárások, melyekre sokszor nem is gondolnál

2023. 09. 28.

Bemutatunk néhányat az olyan lehetséges ügyféligények közül, melyek kevésbé számítanak általánosnak, ismeretük mégis rengeteget segíthet abban, hogy egy ügyfélszolgálat munkavégzése hatékonyabb legyen.

Így csinálják a legnagyobbak: jól működő ügyfélszolgálati gyakorlatok a világ körül

2023. 09. 06.

Megmutatjuk azokat az országokat, ahol az ügyfélszolgálati iparág a leginkább virágzik, és kitérünk arra is, hogy szakmai szempontból mit tanulhatunk ezektől a nemzetektől.

Hogyan integrálható az AI az ügyfélszolgálat terén és miért van neked is szükséged a mesterséges intelligenciára?

2023. 08. 31.

Hogyan segíthet a mesterséges intelligencia az ügyfélszolgálatoknak és hogyan integrálható az új technológia a munkafolyamatok során?

A maradási interjú ereje: 5 egyszerű kérdés, amely segít csökkenteni egy contact center fluktuációs arányát

2023. 08. 25.

A munkaerőhiány napjainkban az egyik legnagyobb probléma, amely a contact centereket sem kerüli el. Most megmutatjuk azt, mi az a maradási interjú, és hogy alkalmazása hogyan segíthet a fluktuáció hatékony csökkentésében.

Ügyfélszolgálati outsourcing: áldás vagy átok?

2023. 08. 18.

Mit jelent az outsourcing, kinek lehet szüksége rá, és hogyan érdemes belevágnia egy hazai cégnek az ügyfélszolgálati feladatok kiszervezésébe?

A HR folyamatok hatékony automatizálása: miért van rá szükség és hogyan érdemes nekivágni?

2023. 08. 11.

Sok cég még ma is úgy gondolja, hogy a HR folyamatok automatizálása lehetetlen feladat. Most bemutatjuk, hogy ez egyáltalán nem igaz, és hogy hogyan teheti produktívabbá cégünket az, ha bizonyos részfeladatokat intelligens algoritmusokra bízunk.

Hogyan segítheti a mesterséges intelligencián alapuló ügyfélszolgálat egy vállalkozás működését?

2023. 08. 05.

Az elmúlt időszak egyik leginkább felkapott témáját a mesterséges intelligencia és a különböző gépi tanuláson alapuló algoritmusok jelentik, melyeket az élet egyre több területén alkalmaznak. Nincs ez másképp az ügyfélszolgálatok esetében sem, ahol egyre több MI/AI megoldás teszi könnyebbé a mindennapi feladatokat. De vajon tényleg segíti vagy sokkal inkább hátráltatja a mesterséges intelligencia elterjedése a minőségi ügyfélszolgálati munkavégzést?

Csúcsidőben is a csúcson: így kezeljük hatékonyan a megugró számú bejövő hívásokat

2022. 09. 20.

Bemutatjuk, milyen hatékony módszerek segítenek abban, ha egy bizonyos időszakban megnövekszik az ügyfélszolgálati hívások száma, és a munkaerőhiány is megnehezíti a dolgunkat.

Felhőalapú megoldások: valóban ez lenne az ügyfélszolgálat jövője?

2022. 09. 20.

Bemutatjuk, hogyan működnek a felhőalapú contact centerek, milyen előnyöket rejtenek a hazai vállalkozások számára és hogy miképp formálhatja ez a megoldás akár a teljes ügyfélszolgálatos iparág jövőjét.

Gépi tanulás és automatizálás az ügyfélszolgálat terén: hogyan csináljuk helyesen?

2022. 09. 20.

Körbejárjuk az automatizálás és a mesterséges intelligencia témakörét, és megvizsgáljuk azt, milyen feladatok ellátására lehet alkalmas a mesterséges intelligencia akár egyedül, akár emberi segítséggel.

Kiszervezett vagy belsős munka? Hogyan üzemeltessünk saját call centert?

2022. 09. 20.

Házon belüli vagy kiszervezett call center? Megmutatjuk, melyik jelenti a hatékonyabb megoldást azon vállalkozások számára, akiknek a spórolás mellett a hatékony munka és a maximális ügyfélelégedettség is fontos.

Költséghatékony megoldások a call center fejlesztésére

2022. 09. 20.

Hoztunk néhány hasznos tippet azzal kapcsolatban, hogy hogyan növelhető a produktivitás és alakítható pozitív irányba a call center ügyfélélmény anélkül, hogy milliókat kellene erre költeni.

Hogyan befolyásolja a kommunikáció hangneme call center teljesítményét?

2022. 09. 07.

Megmutatjuk azt, hogy miért érdemes a call centeres munkaerő kiválasztása során különösen odafigyelni a jelöltek hangszínére és beszédstílusára, és hogyan befolyásolhatják ezek a tulajdonságok a teljesítményt.

Személyre szabott ügyfélélmény: a kulcs a hosszútávú sikerhez

2022. 09. 07.

Mennyire fontos a személyre szabott felhasználói élmény az ügyfélszolgálati munka során? Hogyan fejleszthető, és miképp perszonalizálhatjuk ügyfélszolgálatunkat? Tarts velünk és megmutatjuk neked!

A jövő már megérkezett: az adatközpontú ügyfélszolgálat előnyei

2022. 09. 07.

Bemutatjuk, mit jelent az adatközpontú ügyfélszolgálat, és hogyan segítenek a személyes adatok az ügyfélszolgálat hatékonyabbá tételében, valamint az ügyfélélmény javításában.

Customer Journey Map: mit jelent és miért van rá a te cégednek is szüksége?

2022. 09. 07.

Mit jelent pontosan a Customer journey Map, és miért fontos energiát fektetned az ügyfélélmény vizuális megtervezésébe? Megmutatjuk azt, hogyan segíthet az ügyfélszolgálati élmény fejlesztésében az ügyfélélmény feltérképezése.

Automatizálhatók-e az ügyfélszolgálati feladatok?

2022. 09. 07.

Mennyire és milyen módon automatizálhatók az ügyfélszolgálati feladatok? Melyek azok a munkakörök, melyek teljes mértékben emberi beavatkozás nélkül végezhetők, és melyek esetében van szükség emberi felügyeletre? És egyáltalán: miért egyre fontosabb az, hogy bizonyos feladatokat algoritmusokra és szoftverrobotokra bízzunk?

Útmutató a biztonságos call centerhez

2022. 09. 07.

Napjaink egyik legfontosabb kérdése az adatvédelem, éppen ezért lényeges, hogy képben legyünk a legfrissebb kiberbiztonsági eszközökkel, az ügyfelek és a dolgozók adatainak védelmét szolgáló megoldásokkal. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, hogyan védekezhetünk az adatszivárgás és egyéb, komoly problémák ellen, ha call centert üzemeltetünk.

Az ügyfélszolgálat automatizálásának árnyoldalai

2022. 09. 07.

Az előnyök után összegyűjtöttük azokat a negatív dolgokat, amelyek az ügyfélszolgálati munka túlzottan erős automatizációja rejt magában. Főként munkavállalói oldalról, de figyelembe véve az ügyféloldalt is. És természetesen adunk néhány javaslatot azzal kapcsolatban is, hogy hogyan érdemes fenntartani az arany középutat.

Az emberi tényező: 5+1 tipp a call center munkatársainak hatékony motivációjára

2022. 09. 07.

Belepillantunk abba, hogyan befolyásolja az emberi tényező a munka hatékonyságát, miért érdemes figyelni arra, hogy a munkavállalók motiváltak legyenek, és hogyan motiválhatjuk hatékonyan az ügyfélszolgálatunk munkatársait.

A XXI. század égető problémája: mit tehetünk a kiégés ellen?

2022. 09. 07.

A kiégés olyan probléma, mely egyre több embert érint, mégis keveset beszélünk róla. Most mutatunk néhány tippet az ügyfélszolgálat, különösen call centerek terén dolgozó cégek, illetve dolgozóik számára, hogy hatékonyabban védekezhessenek a mindennapos munkából fakadó kiégés ellen.

5 tipp, ami segít abban, hogy az ügyfélszolgálati élmény mindig tökéletes legyen

2022. 09. 07.

Szeretnéd, hogy a problémák megoldása gördülékenyebb legyen? Szeretnéd, ha az ügyfélelégedettség az egekben szárnyalna? Akkor mutatunk néhány bevált technikát, melyek segítenek abban, hogy a kisebb cégek is mindig hatékony és jól működő ügyfélszolgálatot tudjanak biztosítani ügyfeleik számára.

A technológia fejlődésének hatása a customer service szolgáltatásokra

2022. 09. 07.

Szeretnéd tudni, mi lesz az ügyfélszolgálatok jövője? Akkor most bemutatjuk neked azt, hogy napjaink felgyorsult technológiai fejlődése a közeljövőben milyen pozitív (vagy épp negatív) változásokat hozhat a customer service terén.

5 hatékony tipp a tökéletes felhasználói élmény megteremtésére

2022. 09. 07.

Mit jelent a customer experience, miért fontos a tökéletes felhasználói élmény, és milyen hatékony módszerekkel érhető el a hatékony javítása?

5+1 bevált gyakorlat a tökéletes call center üzemeltetéséhez

2022. 09. 07.

Bemutatunk néhány olyan stratégiai tippet, melyek segítenek optimalizálni egy call center működését. Gördülékenyebbé és hatékonyabbá téve a munkafolyamatokat, ezáltal pedig növelve a produktivitást és az ügyfélelégedettséget is.

Call center vs. contact center: mi a lényeges különbség?

2022. 09. 07.

Bemutatjuk a call center és a contact center közti fontos különbségeket, a két ügyfélszolgálati megoldás előnyeit, valamint megismerkedünk a contact centerekben rejlő, jövőbeli lehetőségekkel.

Így segítheti és így rombolhatja le a call center vállalatod eredményes munkáját

2022. 09. 07.

Bemutatjuk, melyek azok a módszerek, melyek hátráltatják a call center munkáját, és azt is, milyen megoldásokkal és gyakorlatokkal lehet túllépni ezeken, növelve az eredményességet.

Miért fontosabb a jó ügyfélszolgálat kialakítása, mint valaha?

2022. 09. 07.

Mutatunk néhányat azok közül az okok közül, amik a customer service feladatok ellátását a 2020-as években gyakorlatilag minden cég számára nélkülözhetetlenné teszik.

Miért éri meg az ügyfélszolgálat automatizációjába fektetni?

2022. 09. 07.

Összegyűjtöttük a legfontosabb érveket, amelyek azt bizonyítják, hogy bizonyos ügyfélszolgálati feladatokat munkaadói-, munkavállalói-, illetve ügyfélszempontból egyaránt érdemes automatizálni.

Csatornák és megoldások: hogyan elégítheti ki az ügyfélszolgálatod minden kuncsaft igényeit?

2022. 09. 07.

Megmutatjuk, milyen csatornákat lehet és érdemes használni a hatékony ügyfélszolgálati élmény megteremtése érdekében.

Hogyan formálja át a mesterséges intelligencia az ügyfélszolgálatok életét?

2022. 09. 07.

A robotok valóban elveszik a munkát? Bemutatjuk, milyen megoldások léteznek az ügyfélszolgálatok számára, ha a munkaerő egy részét mesterséges intelligenciával szeretnék kiváltani, illetve mennyire érdemes hagyni, hogy a feladatot „robotok” végezzék helyettünk.

Munkaerő megtartás tréninggel? Így csökkentse hatékonyan az ügyfélszolgálati fluktuációt!

2019. 11. 20.

Szinte nincs olyan vállalkozás Magyarországon, amely ne küszködne a munkahelyi fluktuációval. Az olyan stresszes szakmák esetében pedig, mint az ügyfélszolgálat, ez fokozottan igaz. Ennélfogva a munkáltatók legégetőbb kérdése ma az, hogy hogyan akadályozhatják meg a munkatársak távozását? A válasz – többek között – az oktatásukban rejlik.

Ügyfélélmény és hűségprogram – szinte kéz a kézben jár

2019. 11. 11.

Sokan lebecsülik a vásárlói hűségprogramokat, mondván, hogy elavult technika ez az ügyfelek megtartására – de nem ajánlatos beleesni ebbe a hibába. Hiszen nemcsak a vevők elköteleződésében játszanak fontos szerepet, de az ügyfélmegtartás egyik legfontosabb eszköze is lehet. Beszédes statisztikák jönnek, jobb lesz felkészülni!

Stratégiák hatékony hideg hívásokhoz

2019. 11. 05.

Gyakran hallhatjuk mostanában, hogy a hideg hívások ideje lejárt. Pedig a hideg hívásokban még mindig van potencia…főleg ha a beszélgetéseket megfelelően megtervezzük és felkészülünk rájuk.

Hogyan indíthatunk biztonságos bankkártyás fizetéseket telefonbeszélgetésen keresztül

2019. 10. 30.

Ahogy a vásárlók világszerte egyre inkább az azonnali fizetési opciókat részesítik előnyben, az innovatív cégeknek fel kell venniük a versenyt, hogy ügyfeleiknek a legújabb valós idejű fizetési technológiákat tudják nyújtani.

Online fizetések során (különösen a GDPR rendelet bevezetése óta) a megfelelő adatbiztonság mind a cégek, mind az ügyfelek számára rendkívül fontos. Többek között ezért kell a valós idejű fizetést kínáló cégeknek az adatok biztonságos kezelését biztosítaniuk, és számos adatvédelmi rendeletnek megfelelniük.

Ebben a cikkben röviden áttekintjük, miként használhatunk valós idejű fizetési technológiát miközben maximális adatvédelmet biztosítunk ügyfeleink számára.

A munkahelyi wellbeing az ügyfélszolgálat szolgálatában

2019. 10. 22.

Hogyan csökkenthető a fluktuáció azáltal, ha figyelünk az ügyfélszolgálatos kollégákra? Nemcsak a szakmai felkészültségükre, hanem a fizikai és szellemi jóllétükre, a jó közérzetük, valamint a motivációjuk tartós fenntartására is. Hiszen a jó ügyfélszolgálatos felbecsülhetetlen érték, ezért természetes, hogy gondoskodunk róla.

“Csatornacunami” – avagy hogyan kerüljük el a káoszt, és növeljük az ügyfélélményt

2019. 10. 17.

Digitális átalakulás, kommunikációs csatornák sokasága, megváltozott igények – ismerős szavak egy 21. századi ügyfélszolgálatnak. Azon vállalatok számára, akik szeretnék a legmagasabb ügyfélélményt nyújtani, elengedhetetlen az új, digitális kommunikációs csatornák bevezetése és alkalmazása. Ma már alapvető elvárás az ügyfelek részéről, hogy az általuk preferált csatornán, bármikor kapcsolatba léphessenek az ügyfélszolgálattal, és releváns választ kapjanak felmerülő kérdéseikre, problémáikra.

Valóban megváltozott az ügyfelek magatartása? Interjú Lőrincz Andrással, a CONTACT elnökével

2019. 10. 14.

Rohamléptékben közeledik a konferencia időpontja, így itt volt már az ideje egy újabb interjúnak a CONTACT elnökével, Lőrincz Andrással. Ezúttal a digitalizáció és a vásárlói magatartás kölcsönhatásairól, illetve a generációs különbségekről szegeztünk neki 4 gyors kérdést – amikre igencsak kimerítő választ kaptunk!

Fogas kérdés: milyen skillekkel hidalhatja át egy jó vezető a generációs szakadékot?

2019. 10. 10.

A vezetéstudomány évek óta foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy mitől-miért tartunk jónak egy vezetőt. Különösen érdekes eltöprengeni ezen most, amikor az alkalmazkodás korát éljük, így bizton felmerül a kérdés: milyen kihívásokkal találja magát szembe egy XXI. századi vezető?

Csatornadömping: így alakítsa ki a hatékony omnichannel ügyfélszolgálatot

2019. 10. 08.

Már régen elmúltak azok az idők, amikor csak telefonon vagy e-mailen lehetett elérni az ügyfélszolgálatot, mégis vannak olyan vállalatok, akik struccpolitikát folytatva, nem vesznek tudomást a digitalizációról. Pedig mostanra a kommunikációs csatornák tömkelege közül választhatjuk ki a számunkra leghatékonyabbakat, és a többes szám nem véletlen: mert manapság egy csatorna már semmire sem elég.

Milyen lesz a jövő ügyfele és munkavállalója? Fókuszban a Z-generáció!

2019. 10. 04.

Minden egyes generáció alakít egy kicsit a dolgok menetén: észrevehetően mások lesznek a preferenciáik ügyfélként és munkavállalóként is, mint az előző nemzedékeké. Éppen ezért mi sem természetesebb annál, hogy tudatos szolgáltatóként felkészülünk a Z-generációra. A jelen és a jövő ügyfelére, munkavállalójára, és innovátorára.